BRUIDS MAKE-UP.

Jij gaat TROUWEN, gefeliciteerd!
Dit is wel een heel speciale dag waarin jij samen met je partner het stralende middelpunt bent. Het is belangrijk dat jij je prettig voelt op deze dag en dat je dit ook uitstraalt. Een mooi verzorgde matterende bruidsmake-up, geheel opgebracht naar jouw wensen, is dan ook essentieel. Voor de allermooiste foto's is het erg belangrijk dat de basis make-up goed matteert, dit om bijvoorbeeld glimmen door flitslicht en transpiratie te voorkomen.

Proefmake-up.
Ongeveer 3 tot 6 weken voor de grote dag kom je eens langs in onze studio.We bespreken dan samen wat je wensen zijn. Dit doen we aan de hand van de keuze van je jurk, bruidsboeket, sieraden etc. Op basis van deze gegevens breng ik een proef bruidsmake-up aan. Daarin bepaal jij welke make-up uiteindelijk voor 100% bij jou past en waarin jij je het meest jezelf maar vooral BRUID voelt. Als alles naar wens is schrijf ik de gebruikte producten op, zodat we de dag zelf niet voor verrassingen komen te staan.
De dag zelf kom ik op het gewenste en afgesproken tijdstip naar je toe om jouw bruidsmake-up te verzorgen. Dit duurt zo'n 3 kwartier tot een uur. Hierbij gebruik ik producten van Joe Blasco die probleemloos de hele dag blijven zitten en een glim huid vookomen.

Touch-up.
Voor bruidjes die een bruidsreportage bij Fotomakerij Roefo hebben geboekt bestaat er ook de mogelijkheid tot het bijwerken van je bruidsmake-up tijdens de fotoshoot. Ik ben namelijk naast visagiste ook zijn assistente die dag, en blijf bij jullie bruiloft net zo lang aanwezig als de fotograaf.

Make-up bruiloftsgasten.
Ook kunnen(schoon)moeder, zussen, getuigen, bruidsmeisje etc. Bij mij terecht voor een prachtige make-up. Zo zien ook zij er op en top uit op jullie dag. Dit is alleen mogelijk indien dit ruime tijd voor de bruiloft is aangegeven.

Tip: Denk ook eens aan camouflage make-up voor de bruidegom, dit om glimmen tegen te gaan of rode vlekjes weg te werken. Ook de bruidegom wenst er op zijn voordeligst uit te zien.

FOTO/STUDIO MAKE-UP (met of zonder fotoshoot) 

Altijd eens professioneel opgemaakt willen worden? Dat kan bij De Mooimakerij Visagie. Naast dag, avond en bruidsmake-up verzorgen wij ook foto/studiomake-up. 
Voor een  feestelijker effect wordt deze make-up krachtiger aangezet en kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor de laatste trends als smokey eye’s en trendy kleuren. Of… laat je ogen helemaal spreken door gebruik te maken van wimperstukjes of hele wimpers. Alles is mogelijk.

En… als je dan toch zo mooi in de make-up zit, wat is er dan nog leuker om met deze mooie look professioneel op de foto gezet te worden. De Mooimakerij werkt namelijk samen met Fotomakerij Roefo en samen bieden wij een beautyshoot aan. Je wordt dan eerst in onze gezellige studio opgemaakt waarna de fotoshoot van start gaat. Neem een extra kledingsetje mee en word MODEL VOOR EEN DAG!
De fotoshoot vindt altijd op afspraak plaats in de sfeervolle studio van Fotomakerij Roefo, of, op speciaal verzoek, op lokatie. Je kunt er terecht van maandag t/m donderdag van 10.00 tot 19.00uur en op zaterdag van 10.00 tot 12.00uur. Heb je zelf ideeën of speciale wensen? Bespreek deze dan eens. Vaak kan er meer dan je denkt. Na de fotoreportage ontvangt je een V.I.P. Room sleutel. Deze biedt toegang tot de V.I.P. Room waarin door ons geselecteerde beelden kunnen worden bekeken. Vanachter de PC kun je dan op je gemak en in je eigen tijd de foto's bekijken. Wel zo handig toch?

Tip: geef een fotoshoot kado! Dit kan door middel van de cadeau bon die op de site van Fotomakerij Roefo wordt aangeboden.

Graag tot ziens!